PLANIRAJTE JEDNO DUGO PUTOVANJE PO INDIJI

PLANIRAJTE JEDNO DUGO PUTOVANJE PO INDIJI

Indija je raznolika zemlja koja se prilagođava različitim regionalnim kulturama sa svim svojim bogatstvom. Iako postoji nekoliko religija i verovanja, tu su i mnogi različiti jezici, tradicije, nošnje i kuhinje. Putnici iz celog sveta vole način na koji Indija prikazuje različita kulturna nasleđa. Ako još niste planirali dugo putovanje po Indiji, saznajte zašto bi to trebali uskoro planirati.

Kulturni odraz Indije

U zavisnosti od jedinstvene arhitekture i izvanrednih spomenika na mirnim lokacijama i raskošne hrane, sve u Indiji odražava kulturno nasleđe u nekom obliku. Ako nikada niste upoznali Indijsku kulturu, onda je verovatno vreme da se pripremite za Indiju koja će vas očarati lepotom svojih festivala, palata, verskih svetilišta i posebnih atrakcija. Od Red Forta i Indijske kapije u Nju Delhiju do Tadž Mahala u Agri, indijska kultura ostavila je svoj trag u svakom spomeniku.

Indija ima bogatu kulturu koja pokazuje varijacije kada se krećete sa brda kao što su Dalhousie, Mc Leodganj i Šimla na severu do šuma i brane na jugu. Prirodni pejzaži dodaju čar divnoj kulturi zemlje. Da li želite da odete u Rajasthan zbog uživanja u luksuznim vozovima i vožnji slonovima, ili želite da odete u severoistočne države da biste istražili njihovu jedinstvenu tradiciju,raskošno dugo putovanje koje može pokriti sve.

Kako planirati dugo kulturno putovanje u Indiju
Travelite (Indija). Naše dobro umrežene kancelarije su vam na raspolaganju da organizujemo kulturne ture koje pokrivaju najstariju kraljevsku kulturu iz različitih indijskih država.

Agencija može za vas ili vašu turističku grupu da prilagodi obilaske regiona prema vašem interesovanju i potrebama. Svi zahtevi za vaš hotel, restorane i transporte biće ispunjeni sa željom da vam pružimo najluksuzniju zabavu. Upoznaćemo vas sa fascinantnom istorijjom Indije, kao i arhitekturom i spomenicima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brza pretraga

Back to Top