NAJBOLJE DESTINACIJE U JUŽNOJ INDIJI

NAJBOLJE DESTINACIJE U JUŽNOJ INDIJI

Nijedan putnik ne treba da propusti živahne i šarene atrakcije Južne Indije. Od verskih objekata do spomenika kulture, svaki aspekt Južne Indije odražava bogato indijsko nasleđe. Iskoristite specijalno dizajnirane turističke pakete za Južnu Indijiu da biste posetili neke popularne destinacije u Južnoj Indiji. Mogu vam pružiti jedinstvenu perspektivu načinu života i lepote. Pogledajte detalje o nekim takvim destinacijama koju ne smete propustiti na svojoj turneji po Južnoj Indiji.

Madurai

Bagati šarmantni hramovi Maduraja su mesta koja možete posetiti bez obzira na vjersku pripadnost. Nijedan putnik ne bi želeo da propusti impresivnu arhitekturu i lepotu Maduraijskih hramova, posebno hrama Meenakshi hiljadu i hiljada godina staro. Madurai je stari grad koji nudi pogled u drugu eru života.

Hampi

Hampi u Karnataki je još jedna destinacija u Južnoj Indiji koja privlači turiste kroz ruševine istorije koju drži u svom srcu. Uživajte u izvanrednim pejzažima i neverovatnim spomenicima koji mogu podstaknuti samo prave poznavaoce umetnosti.

Kerala

Božija vlastita zemlja, kako se zove Kerala, karakteriše neverovatne pješčane plaže i azurne vodene kanale, kao i smirujuće palme i zimzelene prašume. Bez obzira da li želite da uživate u kulinarskim specijalitetima autentične južne indijske hrane u velikom odmaralištu ili želite provesti noć usred spokojnih voda, ne smete propustiti da posetite Keralu. Samo se opredelite za prilagođene turističke pakete za Južnu Indiju što smo u Travelite (Indija) pripremili, i napravite svoju Kerala turneju zauvijek nezaboravnu

Pondicherri

Smeštena na istočnoj obali Tamil Nadu, ova državna teritorija je istorijski bila francuska kolonija. Ovo mesto će vas oduševiti sa svojim jednostvanim načinom života i ukusima. Uživajte I opustite se u tišini I mirnom životu ovog kraja. Dok ljubitelji hrane posećuju restorane u Pondicherri-u, duhovne tragatelje privlači njeno spokojstvo i mir.

Tamil Nadu

Od obalnog grada Mahabalipurama do svetog grada Rameshvaram, Tamil Nadu je duhovna destinacija koja će biti uključena u program svakog putnika. Svaki kamen, skulptura, hram, festivali i more su uzbuđujući.

Sada se spremite za luksuznu turu po Južnoj Indiji na sledećem putovanju. Planirajte to sada sa svojom porodicom ili sa prijateljima. Kladimo se da će vaše putovanje biti zauvijek nezaboravno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brza pretraga

Back to Top