KOJI JE NAJBOLJI AJURVEDSKI RESORT U KERALI?

KOJI JE NAJBOLJI AJURVEDSKI RESORT U KERALI?

Mirna voda, čarobne plaže, izvrsna kultura i gostoprimstvo bili su konvencionalni pokretači za Keralu. Međutim, “Bogova vlastita zemlja” dodala je još jednu dimenziju svojoj listi ponuda sa ajurvedskim turizmom. Država je dom nekoliko luksuznih ajurvedskih odmarališta koja pruža tretmane u mirnom, autentičnom ambijentu. Sastavili smo spisak najboljih ajurvedskih resorta u Kerali da bismo vas sa njima upoznali.

Carnoustie – Ayurveda & Wellness Resort:

U hotelu Carnoustie Aiurveda & Vellness Resort pronaći ćete sve usluge, a posebno: Restoran, Room Service, Bar, Recepcija otvorena 24 sata, Teniski teren. Sve vile su savršen spoj tradicionalne i moderne Kerala arhitekture. Dobro opremljene sobe, raskošne kupaonice i umjetnički dizajnirani hodnici obezbeđuju udobnost koju tražite u odmoru.

Kalari Kovilakom, Palakkad:

Sa nezasitim apetitom za kvalitet, Kalari Kovilakom stiže do vrha naše liste. Karakteriše ga idilična lokacija i najsavremenija infrastruktura, odmaralište je pun pogodak za sve koji traže holistički vellness. Uz brojne pakete za podmlađivanje Kerale u ponudi, kao što su Shirodhara, Pizhichil, Ellakithirummu i Kizhi, imate realnu šansu da osvežite um i telo. Joga i meditacija su takođe dostupni. Smeštaj vrhunski, hrana je raskošna, a članovi osoblja su srodni, brižljivi i profesionalni. Sinergija zadivljujućih okruženja i hranljivih kuhinja podsjeća na lekovite sposobnosti ajurvedskih tretmana.

Somatheeram Ayurvedic Health Resort, Kovalam:

Aiurveda je već vekovima bila glavni sistem isceljenja u Kerali, ali je Somatheeramu trebalo da bude pionir koncept Aiurvedskog zdravlja. Smešten u tropskoj bašti sa pristupom plaži, Somatheeram Aiurvedic Health Resort je dobio priznanje za programe estetske nege i de-stresa usmerene ka rezultatima. Odmaralište takođe nudi niz aranžmana za podmlađivanje, uključujući šodhana i rasaiana chikilsa, zajedno sa rekreativnim aktivnostima kao što su vožnja čamcima, slonovima i još mnogo toga. Sa raskošnim smeštajem i elitnim sadržajima, bićete u potpunosti usluženi.

Beach and Lake Ayurvedic Resort, Thiruvananthapuram:

Obilazak svetlucavih plavih voda, plaža i jezero Aiurvedic Resort su vaša karta za personalizovane usluge, veliko gostoprimstvo i veće iskustvo odmora. Butik banjsko odmaralište privlači niz veličanstvenih čuda iz celog sveta zbog svojih opuštajućih, osvežavajućih i podmladivih ajurvedskih tretmana, masaža i specijalnih kupatila. Možete biti sigurni u trtmanima kao što su Bahiavasti, Brihmanam, Gandoosham i Janu-vasti. Postoje I kursevi drevnih borilačkih veština Kalaripaiattu. Odmaralište je dobro opremljeno kvalifikovanim ljekarima, estetičarima i pomoćnim osobljem koji vam omogućavaju da holistički ostvarite svoje namere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brza pretraga

Back to Top