• Home
  • /
  • AVIO KARTE (DOMAĆE)

AVIO KARTE (DOMAĆE)

Sa proširenjem aviokompanija, veći deo zemlje je sada povezan sa širokom mrežom letova. Pošto konkurencija raste iz dana u dan, aviokompanije nude jeftinije avio karte i više usluga u toku leta kako bi privukli putnike, a time i domaća putovanja u Indiji postaju veoma popularna.

Pre kupovine avio-karte napravite kompletan plan za putovanje. Barem budite sigurni u vezi sa vašim datumom odlaska I povratka putovanja i koliko god je moguće uvek pokušajte rezervisati povratnu kartu. Cene za povratno putovanje su uglavnom jeftinije od dve odvojene karte.

Prilikom rezervacije karte uvek proverite da li su ime i druge informacije unesene u sistem rezervacije  tačne I kao  vaše ime  i ostali detalji na dokumentima o identitetu/pasoš.  Ako postoji neusklađenost u imenu ili bilo koju drugu informaciju, može vam prouzrokovati problem tokom putovanja. Svi putnici moraju da imaju važeću identifikaciju, kao pasoš i elektronsku kartu prilikom ulaska na aerodrom.

Neki od domačih avio prevoznika u Indiji ima ugovore sa međuarodnim prevoznicima tako da je ponekad  povoljnije kupiti međunarodnu kartu sa uključenim domaćim letovima. Stojimo vama na raspolaganju da pronađemo najpovoljnije varijante.

Molimo vas da nas kontaktirate za rezervacije/informacije vezane sa domaćim ili međunarodnim letovima.

Brza pretraga

Back to Top